13/1 Knutlekstuga

Varmt välkomna till Knutlekstugan, lördagen den 13/1 kl 18.00. I år håller vi till på Drabanten, Bangårdsgatan 13.


Det blir en kväll fylld med dans och danslekar under ledning av våra duktiga spelmän och dansledare. Det serveras också en enklare form av smörgåsbuffé och fika. 

Anmäl er till Maria eller Karin senast måndag den 8/1. Meddela då gärna önskemål om specialkost och eventuella allergier. För att ni ska veta att vi mottagit er anmälan kan ni förvänta er ett svar om att anmälan kommit fram. Observera att det inte går att anmäla sig genom att svara på det här mailet. 

Inträdet till lekstugan är 200 kr. Spelmän går in gratis liksom barn 0-7 år. Barn 8-16 betalar halva priset. I samband med anmälan, vänligen sätt in avgiften på föreningens bankgiro 5154-0631, eller använd Swish 123 546 92 91, ange namn och evenemang. 

Som vi tidigare meddelat hade vi inte möjlighet att hyra Odinsborg till Knutlekstugan den här gången. Men vi hoppas och tror att det ska bli trevligt och fungera bra i Drabantens lokaler. Vi har tyvärr inte tillgång till något kök, därför kommer vi att använda engångsartiklar vid fikat. Bra att veta är också att vi delar själva foajén med en annan hyresgäst den här kvällen. Enligt Drabantens instruktioner ska vi själva kunna reglera hur ytterdörrarna mot gatan hålls öppna. Men ha gärna våra telefonnummer nedan till hands om ni skulle bli utelåsta. Möjligen håller vi dörrarna låsta under kvällen, efter att ni anlänt, så att inte obehöriga tar sig in. 

Till sist, fundera på om du har möjlighet att komma en liten stund tidigare för att eventuellt ställa fram lite extra bord och stolar, beroende på hur många vi blir. 

Ett gott nytt år önskar vi er alla, hoppas vi ses på Knutlekstugan, hälsar


Datum: 
lör, 2018-01-13 18:00