5-6/3 Festhelg med V-dala spelmanslag på stornoret

Nu då det börjar bli ljusare tänker vi att det vore mysigt med en gemensam fest med V-dala spelmanslag helgen 5/3 till 6/3 på stornoret, Philochoros stuga ca två mil öster om Uppsala.

På lördag kväll kl 17 kommer vi ha middag i form av knytkalas följt av dans och spel. Så ta med dig något matigt och om du vill också dansskor, instrument, brädspel etc. De som vill kan sova över till söndagen, det finns 9 sängar och flera madrasser. Ta i så fall med sovsäck, frukost och gärna en ficklampa. Efter ett ha tagit en sovmorgon på söndag kommer husfolket bjuda på en tipspromenad. Vi kommer avsluta helgen med vedugnsbakat pizza till självkostnadspris.

Husfolket kommer åka ut på lördag redan vid lunch för att börja värma upp stugan. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill lära sig ankomstrutinerna på stornoret eller bara ha en trevlig eftermiddag med t.ex. brädspel och fika.

För att kunna ordna samåkningen och kunna uppskatta hur många pizzor som ska bakas anmäla är till husmor Froukje froukjemarije[snabel-a]gmail[punkt]com. Meddela om du har bil, behöver skjuts, tänker cykla etc, pizzapreferenser och på vilka delar du vill vara med. Sista anmälningsdag är torsdag den 3/3. Enda kostnaden förutom pizza till självkostnadspris är stugavgiften på hela 10 kr. ;)

Varmt välkomna önskar husfolket

Datum: 
lör, 2016-03-05 17:00 - sön, 2016-03-06 15:00